Aydin Gündogdu

1

Ik ben 47 jaar en was 1 jaar oud toen ik naar Dordrecht kwam. Ik ben opgegroeid in de binnenstad. Sinds 7 jaar woon ik met mijn gezin ‘op’ Dubbeldam. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen in de leeftijden van 13, 11 en 2 jaar.

Sinds 2001 ben ik werkzaam als ambtenaar voor de gemeente Rotterdam. Ik heb hier diverse functies vervuld en ben momenteel accountmanager voor de afdeling Regionaal Bureau Zelfstandigen, die ondernemers in nood ondersteunt. Daarnaast begeleid ik diverse teams binnen de gemeente Rotterdam Cluster Werk & Inkomen die hun werkprocessen willen verbeteren.

Ik ben sinds 2010 actief in de Dordtse politiek. Ik heb mij de afgelopen jaren zowel met sociale programma’s bezig gehouden als het programma voor de fysieke leefomgeving.

Waarom heb ik gekozen voor de Dordtse politiek?

In de jaren ‘80 toen wijlen mijn vader zijn werk verloor, hoorde ik als klein kind dat de gemeente ons gezin hulp bood met een inkomen. Er was altijd een luisterend oor vanuit de wijk coaches die mijn ouders wegwijs maakten in datgene waar zij tegenaan liepen. Of het nu ging om het invullen van een formulier of om het contact met de sportclub. Zij waren daar enorm dankbaar voor en dat kregen wij als kind mee. Als klein kind had ik mij toen al voorgenomen om mij in te zetten voor de ‘zwakkeren’ in onze samenleving. Waar zou dat nog beter kunnen dan bij de gemeente? Onze gemeente Dordrecht! Zo heeft mijn politieke loopbaan vorm gekregen. Ik heb er bewust voor gekozen om actief te zijn voor een lokale partij. De vraag die ik mij zelf stelde was: moet je een bepaalde uitdaging Op Ons Eiland nu vanuit een links gedachtengoed of vanuit een rechts gedachtengoed aanvliegen? Mijn antwoord was volmondig NEE, geen van beiden.

Ik liet mij niet leiden door een bepaald gedachtengoed. Het belang van onze eilandbewoners stond voor mij voorop. Zij willen dat hun problemen worden opgelost in plaats van een onderlinge strijd tussen links en rechts om elkaars vliegen af te vangen.

Uitgelicht

Gersom

Tutupoly

Oprichter / 51 jaar

2

Robbert

de Boer

Oprichter / 56 jaar

3

Shanta

Jagesar

55 jaar

4

Wouter

Gorter

57 jaar

5

Patrick

Schrauwen

52 jaar

6

snel naar

steun ons!

Steun ons en wordt lid van Op Ons Eiland.