Shanta Jagesar

4

Ik ben geboren in Suriname en op jonge leeftijd naar Nederland gekomen. Ik ben opgegroeid in Dordrecht in de wijken Staart en Stadspolders die ik op latere leeftijd verruild heb voor een woning in de 19-eeuwse schil van Dordrecht. Op dit moment woon ik met veel plezier in Reeland. 

In het dagelijks leven ben ik trotse moeder van een zoon. Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam als controller in het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Een ziekenhuis die zorgt met hoofd, hart en ziel.

Wat wil ik bereiken? 

Ik ben van mening dat de lokale politiek het verschil kan maken door de juiste personen aan tafel te zetten.

Door te luisteren naar het verhaal van mijn mede-Dordtenaren, wil ik mij inzetten voor de lokale belangen. Het gaat namelijk over onderwerpen die dicht bij de mensen liggen in het dagelijks leven.

Ik wil mij in het bijzonder inzetten voor onze jeugd en onze ouderen. 

Het lokale jeugdbeleid is belangrijk, zeker in deze tijd. De coronacrisis heeft onze jongeren op verschillende manieren hard geraakt waardoor zij in een kwetsbare positie terecht zijn gekomen. Door te zorgen dat onze jeugd veilig, gezond en kansrijk opgevoed kan worden, investeren wij in de toekomst. 

Ook het senior vriendelijke beleid moet hoog op de agenda komen te staan. Eenzaamheid, digitalisering maar ook inkomen, wonen en zorg zijn belangrijke onderwerpen die besproken moeten worden.

Waarom kies ik voor Op Ons Eiland? 

Ik kies voor Op Ons Eiland omdat ik een bijdrage wil leveren aan onze mooie stad. Het programma van “Op ons Eiland” is samengesteld door en voor Dordtenaren waardoor de lokale belangen goed vertegenwoordigd zijn.

Uitgelicht

Aydin

Gündogdu

Oprichter & Lijsttrekker / 47 jaar

1

Gersom

Tutupoly

Oprichter / 51 jaar

2

Robbert

de Boer

Oprichter / 56 jaar

3

Wouter

Gorter

57 jaar

5

Patrick

Schrauwen

52 jaar

6

snel naar

steun ons!

Steun ons en wordt lid van Op Ons Eiland.