Wouter Gorter

5

Wouter Gorter, woonachtig in de 19-eeuwse schil. Al ruim 25 jaar ondernemer in de Audio-Visuele informatietechniek en kantoorhoudende te Zwijndrecht en supporter van FC Dordrecht.

Ik ben van mening dat juist lokale politieke partijen de oren en ogen van de samenleving moeten zijn. Onder het motto; weet wat er leeft en speelt in je stad. De blauwdruk van Op Ons Eiland is dat iedereen kan meedoen, in iedere wijk en op z’n eigen manier. De ervaring als ondernemer komt daarbij goed van pas, realistisch en doortastend. Spreek heldere taal en doe geen belofte die je niet kan waar maken.

Met mijn kandidatuur wil ik mij inzetten voor een bruisende stad, gelijkwaardig onderhoud in de wijken, goede sportaccommodaties(zowel voor valide en mindervalide sporters) en inzetten voor een duurzaam Dordrecht. We staan de komende jaren voor een groot aantal uitdagingen waaronder woningen voor starters, doorstromers en ouderen. Bestrijden van kans ongelijkheid bij kinderen op basisscholen en meer HBO opleidingen naar Dordrecht halen. Daarom heb ik gekozen voor de politieke beweging Op Ons Eiland.

Uitgelicht

Aydin

Gündogdu

Oprichter & Lijsttrekker / 47 jaar

1

Gersom

Tutupoly

Oprichter / 51 jaar

2

Robbert

de Boer

Oprichter / 56 jaar

3

Shanta

Jagesar

55 jaar

4

Patrick

Schrauwen

52 jaar

6

snel naar

steun ons!

Steun ons en wordt lid van Op Ons Eiland.