Robbert de Boer

3

Mijn naam is Robbert de Boer, 56 jaar en ben geboren in Woerden. Ik woon sinds 1989 Op Ons mooie Eiland. Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen.

In mijn dagelijks leven werk ik met hart en ziel als Zorgmanager bij Zuidwester. Dit is een organisatie voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Zij kunnen met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven vinden en sommige daarvan hebben dag en nacht volledig zorg nodig.

Naast mijn fulltimebaan ben ik sinds 2015 actief in de politiek. Sinds 2018 ben ik raadslid wat ik nog steeds met veel plezier en passie doe. Ik houd mij voornamelijk bezig met het sociale domein, waaronder sport, kunst en cultuur toe behoren.

De aankomende raadsperiode wil ik mij vooral inzetten op de volgende onderdelen van ons verkiezingsprogramma: Sporten en bewegen, Zorg en Welzijn, Armoedebestrijding, Jongeren en Cultuur Op Ons Eiland. Voor deze onderdelen valt er nog een hoop te doen. U kunt hier meer over terugvinden in ons partijprogramma op onze website.

Uitgelicht

Aydin

Gündogdu

Oprichter & Lijsttrekker / 47 jaar

1

Gersom

Tutupoly

Oprichter / 51 jaar

2

Shanta

Jagesar

55 jaar

4

Wouter

Gorter

57 jaar

5

Patrick

Schrauwen

52 jaar

6

snel naar

steun ons!

Steun ons en wordt lid van Op Ons Eiland.