Gersom Tutupoly

2

Mijn naam is Gersom Tutupoly. Ik ben geboren en getogen op 20 augustus 1970 in Dordrecht. Ik ben vader van twee kinderen, een zoon van 17 jaar (Kane) en een dochter van 15 jaar (Jade). Ik ben opgegroeid in de wijken Sterrenburg I en Sterrenburg III en woon inmiddels al weer lange tijd in de wijk Oudelandshoek. Ik ben mijn carrière ooit begonnen op een accountantskantoor op de fiscale afdeling. Na 9,5 jaar in de fiscale wereld werkzaam te zijn geweest, heb ik de overstap gemaakt naar het bankwezen, waarin ik inmiddels 21 jaar werkzaam ben. Vanuit deze functie heb ik te maken gehad met diverse branches en de laatste jaren voornamelijk met de financiering van beleggingsonroerend goed. 

Naast mijn baan ben ik inmiddels bijna 8 jaar actief in de Dordtse politiek, waarvan 7,5 jaar als commissielid. In november 2021 ben ik toegetreden als raadslid in de Dordtse gemeenteraad.

Waarom ben ik de Dordtse politiek ingegaan?

Als jonge Dordtenaar vond ik dat Dordrecht weinig te bieden had. Je was bijvoorbeeld voor het uitgaansleven met name aangewezen op de steden Rotterdam en Breda en dat zou anders moeten. Waarom zou je je niet goed kunnen vermaken in je eigen stad? Met de komst van de lokale partijen is er inmiddels veel verbeterd op dat gebied, maar nachthoreca bijvoorbeeld is nog minimaal aanwezig. Toen ik ouder werd zag ik dat er meer dingen Op Ons Eiland beter konden en ik zag ook dat de gemeente Dordrecht voor nieuwe uitdagingen staat. In plaats van aan de zijlijn te klagen over wat er allemaal fout gaat of beter kan, heb ik toen de stap genomen om hier actief wat aan te gaan doen. Eerst door lid te worden bij een bestaande lokale politieke partij en nu met een eigen partij, waarmee ik samen met 19 andere Dordtenaren de strijd aanga tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Wat ons bindt is de liefde voor onze stad. 

Ik vind het van belang dat de bewoners Op Ons Eiland weten wat er in hun stad afspeelt. Dat de afstand tussen de Dordtse politiek en de bewoners Op Ons Eiland verkleind wordt en de stem van de bewoners gehoord wordt. Dat ze trots op hun stad zijn en dat ze veilig kunnen wonen, werken, prima verblijven en recreëren Op Ons Eiland en waar iedereen meetelt! Daar wil ik me de komende periode dan ook voor inzetten, voor jong en oud. Maar dat kan ik niet alleen doen. Ik en onze andere 19 kandidaten doen het samen met u en we hopen dan ook op uw vertrouwen en uw stem!

Uitgelicht

Aydin

Gündogdu

Oprichter & Lijsttrekker / 47 jaar

1

Robbert

de Boer

Oprichter / 56 jaar

3

Shanta

Jagesar

55 jaar

4

Wouter

Gorter

57 jaar

5

Patrick

Schrauwen

52 jaar

6

snel naar

steun ons!

Steun ons en wordt lid van Op Ons Eiland.