John Leonard

John Leonard

15

Ik ben geboren en opgegroeid in Dordrecht en woon met veel plezier op Dubbeldam. Getrouwd en we hebben drie uitwonende kinderen met vier kleinkinderen. Mijn vader was aannemer en opa makelaar te Dordrecht, mijn moeder heeft keihard voor ons gewerkt en gezorgd dat wij zo min mogelijk te kort zijn gekomen.

Sport is mijn uitlaatklep en we waren altijd blij als we konden sporten. Diversen sporten gedaan: judo, dammen, voetbal, korfbal en handbal. Maar uiteindelijk was handbal mijn grote passie. Ik heb zelf ook in de divisie gespeeld en mocht met het Nederlands team van de NCS op de Olympische Hapoél games uitkomen. Na mijn actieve handbal carrière heb ik diverse teams getraind tot en met de eredivisie met vele successen. Een andere kant van de sport heb ik ook mogen beleven van Dordt Sport radio en televisie, de sportraad van Dordrecht en bij Topsport Rotterdam die handbal vertegenwoordigd.

Ik ben ook Techneut in hart en nieren en ook ondernemer, begonnen vanuit school bij mijn vader en verder gegaan als cv-monteur. Gewerkt in diversen bedrijven maakt je een allrounder, van de bakovenbouw, V&D, gevangeniswezen en landelijk operationeel manager van Nuon zonne-energie en nu een allround klusbedrijf met veel plezier. 

Ik ben altijd gegaan voor een goede toekomst en door mijn inzet en studies heb ik mijzelf opgewerkt tot wie ik nu ben en waar ik voor sta.

Na wat sessies te hebben mogen bijwonen sprak mij deze beweging wel aan ‘niet rechts, niet links maar Dordts’.

Ook ik heb vele up en downs meegemaakt, dat vormt je wel. Uiteindelijk wil je iets terugdoen voor de maatschappij. Ik wil me zo breed mogelijk gaan inzetten voor Op Ons Eiland, maar Sport en Duurzaamheid / Energietransitie zijn wel mijn speerpunten.

GEWOON DOEN…..

Uitgelicht

Aydin

Gündogdu

Oprichter & Lijsttrekker / 47 jaar

1

Gersom

Tutupoly

Oprichter / 51 jaar

2

Robbert

de Boer

Oprichter / 56 jaar

3

Shanta

Jagesar

55 jaar

4

Wouter

Gorter

57 jaar

5

snel naar

steun ons!

Steun ons en wordt lid van Op Ons Eiland.