Jordy Valkestijn

Jordy Valkestijn

20

Ik ben Jordy Valkestijn, 33 jaar en geboren en getogen in Dordrecht. Ik woon in de wijk Oudelandsehoek, samen met mijn vrouw en 2 zoontjes (6 en 1 jaar).

Toen ik 10 jaar oud was zei ik het al: ‘Ik wil later meester en voetbaltrainer worden, en iets met politiek doen’.

Ik sta 3 dagen per week voor de klas op de Johan Friso School en 2 dagen ben ik docent bij Playing for Success Dordrecht in het stadion van FC Dordrecht. Playing for Success is een maatschappelijk project voor leerlingen van 9 tot en met 14 jaar die op sociaal-emotioneel gebied een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ik ben nu 12 jaar voetbaltrainer en heb meerdere KNVB-trainersdiploma’s gehaald. Op dit moment ben ik trainer van Wieldrecht O19-1. Tevens ben ik een aantal jaar MVO-manager geweest bij FC Dordrecht.

Ik ben al meer dan 15 jaar politiek betrokken. Deze betrokkenheid was vooral op de achtergrond. Mijn interesses lagen in het begin vooral in de landelijke politiek. De afgelopen jaren, ook door mijn functie als MVO-manager bij FC Dordrecht, ben ik meer betrokken geraakt bij de lokale politiek in Dordrecht. Daarom ben ik nu ook erg blij dat ik als lijstduwer mijn steentje kan bijdragen aan de Dordtse politiek.

Ik ben enorm trots Op Mijn Eiland. Vandaar ik mij ook erg goed kan vinden in de naam van deze nieuwe politieke beweging.

Ik vind het erg belangrijk dat de inwoners van Dordrecht meer worden betrokken bij de politiek en niet alleen 4 maanden voor de verkiezingen. Er gaat een hoop goed Op Ons Eiland. Maar met Op Ons Eiland willen we nog grotere en mooiere stappen maken op het gebied van wonen, binnenstad, sport, jongeren, ouderen, MKB en armoedebestrijding.

Uitgelicht

Aydin

Gündogdu

Oprichter & Lijsttrekker / 47 jaar

1

Gersom

Tutupoly

Oprichter / 51 jaar

2

Robbert

de Boer

Oprichter / 56 jaar

3

Shanta

Jagesar

55 jaar

4

Wouter

Gorter

57 jaar

5

snel naar

steun ons!

Steun ons en wordt lid van Op Ons Eiland.