Zohair

Zohair Mellah

7

Ik ben Zohair, ik ben getrouwd en wij hebben twee kinderen. Het landelijke leven en de daarbij behorende aandacht voor natuur en respect voor alles wat leeft, heb ik ongetwijfeld meegekregen vanuit mijn opvoeding. Ik ben opgegroeid in Rotterdam en ben pas in 2010 verhuisd naar Dordrecht. Momenteel ben ik werkzaam als ambtenaar in de gemeente Rotterdam.

Eerlijk en sociaal;

Mijn persoonlijke interesse gaan uit naar de jeugd, onderwijs, zorg en welzijn. Juist nu liggen deze onderwerpen enorm onder druk door de opgelegde bezuinigingen. Daarom moeten we eerlijke en sociale keuzes maken en ervoor zorgen dat de meest kwetsbare burgers hier niet de dupe van worden. Politiek actief zijn betekent voor mij tijd en aandacht besteden aan onderwerpen waarbij ik voortdurend de belangen van de  burger in mijn achterhoofd houd. Luisteren wat die burger vindt en daaruit mijn inspiratie halen.

Emancipatie;

Mijn persoonlijke visie sluit naadloos aan bij waar we nu staan in onze maatschappij. Ik vind het belangrijk mensen te ondersteunen en de persoonlijke ontwikkeling van ieder individu te stimuleren. Ik vind dat hulp dichtbij huis gehaald moet kunnen worden. De jeugd moeten wij serieus nemen en niet als een probleem zien en werkzoekenden moeten begeleid worden naar passend werk of activiteiten.

Milieubewust;

Ik laat mij in mijn leven onder andere leiden door het motto “Doe niet weg wat (nog) goed is”. Dit betekent dat ik bewust wil omgaan met het milieu en het welzijn in de wereld. Maar het betekent ook dat bij veranderingen en een nieuw beleid, de bestaande goede en waardevolle aspecten moeten worden meegenomen. Dit is ook een soort ‘hergebruik’; een duurzame inzet waarbij mensen het uitgangspunt zijn.

Goed toeven

Mijn vrije tijd vul ik met mijn grote hobby’s sporten en reizen. Daarnaast vind ik het heerlijk om in mooie natuurgebieden zoals de Biesbosch te vertoeven. Als kandidaat raadslid van Op Ons Eiland wil ik meewerken aan de ontwikkeling van Dordrecht, waar het goed toeven is en waar plek is voor iedere burger.

Uitgelicht

Aydin

Gündogdu

Oprichter & Lijsttrekker / 47 jaar

1

Gersom

Tutupoly

Oprichter / 51 jaar

2

Robbert

de Boer

Oprichter / 56 jaar

3

Shanta

Jagesar

55 jaar

4

Wouter

Gorter

57 jaar

5

snel naar

steun ons!

Steun ons en wordt lid van Op Ons Eiland.